Shallow Pop Trio Pub Punapippurissa pe 6.9.2019

Pub Punapippurissa esiintyy Shallow Pop Trio perjantaina 6.9.2019!

Shallow Pop Trio on kolmen musiikin ammattilaisen ja monitoimijan, Keke Lammassaaren (laulu, kitara), Rosa Latva (laulu) ja Antti Janka-Murroksen (piano, taustalaulu) muodostama kompakti viihdepaketti, jonka ohjelmisto koostuu monipuolisesti heavyn- ja rockin klassikoista.

Liput 5€. Keikka alkaa noin klo 22. Tervetuloa!

 

Lisätiedot:

Shallow Pop Trio
(Rosa Latva, Keke Lammassaari, Antti Janka-Murros)
Rock ’nCovered

Muun muassa Korppi- ja BlackSnake yhtyeistä tuttu kolmikko on erikseen ja yhdessä noteerattu, pidetty ja palkittu vuosien mittaan usean eri tahon toimesta, merkittävimpänä ehkä Lammassaaren ja Latvan saama Emma-ehdokkuus Osthrobotnian Folk Orchestran kanssa.

Suomiproge-yhtyeen Korpinlaulajan, Runoilijana ja taitelijana palkitun lauluntekijän Keke Lammassaarenmusiikki on löytänyt tiensä Emma-ehdokkuuteen, katusoiton Suomen mestaruuteen ja useille radiokanaville. Esikoislevyn ”Meidän Metsä Ja Maja Kasvaa Tiiliseinää” –levyn kappaleita soi säännöllisesti mm. Järviradion ja Radio Pookin taajuuksilla ja Ostrobothnian Folk Orchestran kanssa levytetty ”Metsälampi” sai Emma- ehdokkuuden. Lammassaari on opiskellut Centria AMK:ssa musiikkipedagogiksi pääaineenaan laulu. Lammassaari toimii useissa bändeissä, joista Korpin ohella viime vuosina merkittävin on murhaballadeja esittävä kokoonpano Lammassaari/Janka-Murros.

Rosa+BlackSnaketaideprogebändin solisti, maagisen laajan, lumoavan ja raja-aitoja rikkovan äänen omaava Rosa Latvaon kameleontinkaltainen, monimuotoinen laulaja ja monitaiteilija. Rosa Latva on ollut Emma-ehdokas sekä voittanut katusoiton Suomen mestaruuden yhdessä Keke Lammassaaren kanssa. Hän on laulanut solistina useissa yhtyeissä (mm. Ostrobothnian Folk Orchestra, Rosa Latva Uni, Shallow Pop mk. III) sekä työskennellyt studiossa (OFO – ”I”, Rosa Latva, ”Uni”, Black snake – ”Cruel”). Koulutukseltaan hän on musiikkipedagogi (AMK) ja laulaja, joka on opiskellut musiikkia mm. Keski-Pohjanmaan Konservatoriossa ja Centria AMK:ssa.

Multi-instrumentalisti ja säveltäjä Antti Janka-Murroksensoitinarsenaaliin kuuluu liki 30 soitinta, joista koskettimet ovat pääosassa. Hän soittaa lukuisissa kokoonpanoissa useita eri soittimia kontrabassosta mandoliiniin. Pianistina hän kapellimestaroi mm. Korppija Lammassaari/Janka-Murrosbändeissä. Janka-Murros on palkittu Vuoden nuori Pelimanni –palkinnolla ja Pelimanni 8bit kännykkäpelin musiikkien sovitus toi Etnogaalan “Vuoden ilmiö” –ehdokkuuden. Hänen säveltämänsä ja sovittamansa ”Savolainen Messu”, sai ensiesityksensä kesällä 2019 Kaustinen Folk Music Festivaalilla sekä Siilifolkissa, teos on suurelle kansanmusiikkiorkesterille ja -kuorolle sovitettu hengellinen konserttikokonaisuus. Janka-Murros on Centria AMK:sta valmistunut musiikkipedagogiksi. Nykyisin hän toimii opettajana Kuopion konservatoriossa, ohjaa useita pelimanniryhmiä ja yhtyeitä sekä toimii Siilifolk –festivaalin tuottajana.

Facebookmail