Puskajaska, Seitsenvuori ja ITE EEROLA keikalla pe 3.2.2023

Puskajaska, Seitsenvuori ja ITE EEROLA tulevat Pub Punapippuriin keikalle perjantaina 3.2.2023!

Samalla lipulla näet siis kolme loistavaa lauluntekijää ja artistia.

Liput 10€. Showtime klo 21.

Tervetuloa!

 

Lisätiedot:

ITE EEROLA
Viime vuonna kaksikin albumia (Kolmen päivän levy, On tullu mietittyä kuolemaa ja semmosta) julkaissut ITE EEROLA on rovaniemeläinen laulaja-lauluntekijä, jonka erityisvahvuudet löytyvät kyvystä sanoittaa ja tulkita ihmisyyttä ja sen kiemuroita vaivattoman tarkkanäköisesti ja aseistariisuvan rehellisesti. ITE EEROLA on ainutlaatuinen elämys, eikä koskaan voi täysin tietää, että mitä sieltä on tällä kertaa tulossa.

PUSKAJASKA
PuskaJaska on Rovaniemelle asettunut pellolaislähtöinen lauluntekijä, jonka musiikista voi kuulla kaikuja niin rockista, iskelmästä, countrysta, kuin bluesista. Heinäkuussa muusikko julkaisi kolmannen albuminsa Eros, joka on hänen sanojensa mukaan ”auditiivista haavanpuhdistusainetta kaikille oman elämänsä desperadoille.” Tällä hetkellä laulaja on työstämässä uutta levyä, joten myös näitä tuoreempiakin kappaleita on Punapippurin illassa tarjolla, vanhempia hittejä tietenkään unohtamatta.

SEITSENVUORI
Seitsenvuori on rovaniemeläisen monitoimimuusikko Mikko ”Hyrski” Hyyryläisen taiderock -projekti, jossa yhdistyy 70-luvun proge ja 90-luvun suomirock sekä kansanmusiikilliset vaikutteet. Ensialbumi ’Iäisyys’ julkaistiin juuri Punapippurissa 2021 joulukuussa ja on saanut osakseen hyviä arvioita.

Facebookmail