Olli PA, Mactopias ja Lit-Mane keikka la 11.11.2023

Tervetuloa rap-keikalle Pub Punapippuriin lauantaina 11.11.2023 klo 21.30 alkaen! Liput 12 €.

OlliPA kuuluu Oulu-räpin pioneereihin ja MacTopias on saman paikkakunnan nouseva räppitähti, joka kiertää keikkoja meidän lisäksi soolona sekä yhdessä Stepan kanssa. OlliPa ja MacTopias olivatkin mukana tänä vuonna Ylen Mist sä tuut-dokumenttisarjassa ja kiersivät sen pohjalta festarikeikkoja oululaisen Mist nä tuut-kollektiivin kanssa.

Olli PA julkaisi vuonna 2008 omakustanteena ensimmäisen sooloalbuminsa, ”Syke”. Levy saavutti suosiota hiphopin kuuntelijoiden keskuudessa ja albumin kappale ”33 hittaalla ku vinyyli” voitti YleX:n PipeKellari -demokilpailun vieden artistin festarilavoille jo uran alkutaipaleella.

Tämän jälkeen Olli PA on julkaissut on julkaissut yli kymmenen albumia lukuisissa eri kokoonpanoissa. Vuonna 2015 julkaistu Oman Pihan porukasta valittiin YleX:n viikon levyksi ja levyltä irroitettu single ”Paperikuppeja” hallitsi himotuimmat listan kärkisijaa usean kuukauden ajan.

Mactopiaksen liveltä voi odottaa räjähtävästä energiasta aina haikeaan fiilistelyyn nojaavaa räppiä, jossa muistellaan menneitä ja puistellaan päitä yhteiskunnan epäkohdille. Mactopias esiintyi mm. Qstockissa kesällä ja hän on päässyt laajaan radiosoittoon julkaisuillaan ja vakiinnuttanut laajan kuuntelijakunnan.

Lit-Mane on entinen rovaniemeläinen räppäri, joka asuu nykyään Intiassa. Hänen harvat visiitit pohjoisessa tuovat aina sekä vanhan kaveripiirin että uudet kuuntelijat katsomaan keikkoja. Lit-Mane pääsi kesällä radioon studiovieraaksi ja sen myötä eri kanaville radiosoittoon mikä onkin nyt antanut hyvää nostetta musiikin ja keikkojen parissa.

Ilmoittaudu tapahtumaan Facebookissa:

https://www.facebook.com/events/656450783267663

Facebookmail