Lammassaari & Kanniainen keikalla Pub Punapippurissa

Lammassaari & Kanniainen – Arctic Soulbreeze Duo keikalla Punapippurissa pe 17.3.

Lammassaari & Kanniainen – Arctic Soulbreeze Duo

Laulun ja haitarin välinen sävelkielen vuoropuhelu luo intensiivisen tunnelman, jossa kuuluu arktinen sielunvire. Kansainvälisesti palkitun virtuoosihaitaristin ja rock-blues laulajan duo muodostaa yhdessä kokoaan suuremman ja monipuolisen soundin.

Anne-Mari Kanniainen – haitari
Keke Lammassaari – laulu

Live Oulun Mallassaunalta:

Anne-Mari Kanniainen (s. 1984)
on oululainen harmonikkataiteilija, freelancemuusikko, säveltäjä ja sovittaja, joka on esiintynyt laajasti kotimaassa ja ulkomailla. Kanniainen on menestynyt lukuisissa harmonikkakilpailuissa niin kotimaassa, kuin kansainvälisesti. Näistä mainittakoon Kultainen harmonikka -kilpailun voitto vuonna 2005. Kanniainen on tehnyt 10 albumia, joista viimeisin (Valkean Värit, 2022) on ensimmäinen Kanniaisen omia sävellyksiä sisältävä albumi. Esiintyvät Taiteilijat Ry. myönsi Kanniaiselle vuonna 2010 ”Vuoden viihdetaiteilija”-palkinnon. Kanniainen esiintyy aktiivisesti monen eri genren edustamissa kokoonpanoissa sekä soolona.

Keke Lammassaari (s. 1976)
on oululainen laulaja, näyttelijä, käsikirjoittaja, säveltäjä&sovittaja. Monialaisesti laulajana ja esiintyjänä toimiva Lammassaari on opiskellut Centria AMK:ssa musiikkia, pääaineenaan laulu, ja draamaa ja on koulutukseltaan musiikkipedagogi. Runoilijana ja taiteilijana palkitun Lammassaaren sävellykset ovat soineet radiokanavilla ja yltäneen myös Etno-Emma ehdokkuuteen vuonna 2017. Keski-Pohjanmaan Liitto palkitsi Lammassaaren 2016 kulttuuripalkinnolla noin kahdenkymmenen vuoden aikana tekemistään esiintymisistä ja kulttuurityöstä palvelukodeissa ja yhteisöissä eri puolella Suomea. Usean eri kokoonpanon kanssa musiikkia julkaissut Lammassaari on kokenut esiintyjä niin laulajana, kuin teatterien näyttämöillä.

Liput 8 €. Showtime klo 22.

Lämpimästi tervetuloa!

Facebookmail